Mina je svojevremeno za medije govorila i o svojim počecima. Tačno je da joj je Lepa Brena ponudila pomoć, ali je za to tražila novac.

- Uvek ću se Šabana rado sećati, jer sam od njega mnogo naučila i on je uživao na svirkama kod mene. Svi su dolazili i Željko Samardžić, Sale Popović, Futa i Marina, sećam se da je Brena, kad sam pevala u Švajcarskoj pitala odakle sam, kažem iz Beograda, pošto su pisali da sam iz Orašja. Rekla mi je da joj donesem 40.000 maraka i onda će mi pomoći. Možda sam i mogla da ih skupim, bila sam najskuplja pevačica, ali nisam znala da uštedim. Desilo se sve kako je trebalo da se desi -  ispričala je pevačica.

Mina je nedavno govorila i o svojoj naslednici Anastasiji i njenim planovima za budućnost, ali i otkrila da li je zaljubljena, i kakav joj je ljubavni život.

- Ne, nisam se zaljubila. Što, je l' tako izgledam? Pa, srećna sam, ispunjena, stvarno sam zadovoljna svojim životom, hvala Bogu. Našla sam negde svoj mir, to je negde najbitnije od svega. A i što da ne budem srećna, sve oko mene je lepo i svaki dan slavim -  zaključuje Kostićeva.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".