Poznato je da Srećković ne deli detalje iz privatnog života, ali je ovaj put ispričao kako se zarazio opasnim virusom, hepatitisom B.

- Nekim nesrećnim slučajem, u svojoj 13. godini, odnosno u sedmom razredu osnovne škole, tokom vakcinacije za redovnu vakcinu koju su svi primili, nisam primio prvu vakcinu i morao sam da primim ponovljenu dozu, odnosno revakcinaciju, i dok sam primao tu revakcinaciju, nešto se desilo da sam bio zaražen hepatitisom B ili se tada zvao australijski antigen - rekao je glumac.

Aleksandar je otkrio koje je imao simptome, ali i da mu je bila preporučena dijeta i strogo mirovanje: 

- Prvo sam dobio žuticu, kada su utvrdili uzrok žutice, shvatili smo da nemam kontakt sa krvlju osim te vakcine, odnosno revakcinacije koja se desila nekoliko meseci ranije, i tako sam zaključio da sam zaražen u tom pravcu. Simptomi su bili veoma jaka žutica i bilirubin koji je bio nekoliko puta veći od normalnog nivoa. Jetra je bila jako napadnuta, otekla, imao sam mučninu i gubio sam snagu. Ne sećam se sad da li je temperatura, možda i nije, morao sam na rigoroznu dijetu i mirovanje. Traje dugo. Mislim da sam morao da ležim dobrih mesec dana, ne sećam se kakva je bila terapija - zaključio je glumac za RTS ordinaciju. 

BONUS VIDEO: