Za jedan nastup zaradi vrtoglavi iznos, a svojevremeno je navodno zarađivala prodavajući donji veš na pijaci.

- Od jutra do mraka je radila na pijaci i pridavala gaće i čarape. Imala je svoj štand i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Štand joj je bio pun, uvek je imala posla, rekao je jednom prilikom izvor blizak pevačici.

Foto: ATA images

 

Kada se prijavila za muzičko takmičenje, navodno je prestala da radi na pijaci. Sa svakom novom pesmom Nadicina popularnost je rasla, pa se može pohvaliti dobrim honorarima u zemlji i inostranstvu.

Važi za jednu od najvećih mladih zvezda Granda, a čak i pre punoletstva proglasili su je kraljicom romskih svadbi. Pevačica ne krije da je za jedno veče u Beču uspela da zaradi 15.000 evra, a upravo zbog atmosfere koju pravi na nastupima, mnogi joj predviđaju dugu i uspešnu karijeru.

Pre nekoliko godina mnogi mediji govorili su o njenoj tajnoj vezi sa 19 godina starijim klavijaturistom iz Beča, koji iz prethodnog braka ima troje dece. S obzirom na razliku u godinama i njegovu prošlost, Nadicini roditelji su bili šokirani odlukom da se pevačica uda za njega.

Foto: ATA images

 

 

I sama Nadica je priznala da su roditelji hteli da je se odreknu zbog ove veze, a pevačica je tada bila u centru skandala.

Nadica je udata za milionera iz Nemačke, Damira kom je prošle godine podarila ćerku Melinu.

Foto: ATA images

 

 

(Mondo)

BONUS VIDEO: