За један наступ заради вртоглави износ, а својевремено је наводно зарађивала продавајући доњи веш на пијаци.

- Од јутра до мрака је радила на пијаци и придавала гаће и чарапе. Имала је свој штанд и продавала свашта, али већином гаће, чарапе и неке мајице. Штанд јој је био пун, увек је имала посла, рекао је једном приликом извор близак певачици.

Фото: АТА имагес

 

Када се пријавила за музичко такмичење, наводно је престала да ради на пијаци. Са сваком новом песмом Надицина популарност је расла, па се може похвалити добрим хонорарима у земљи и иностранству.

Важи за једну од највећих младих звезда Гранда, а чак и пре пунолетства прогласили су је краљицом ромских свадби. Певачица не крије да је за једно вече у Бечу успела да заради 15.000 евра, а управо због атмосфере коју прави на наступима, многи јој предвиђају дугу и успешну каријеру.

Пре неколико година многи медији говорили су о њеној тајној вези са 19 година старијим клавијатуристом из Беча, који из претходног брака има троје деце. С обзиром на разлику у годинама и његову прошлост, Надицини родитељи су били шокирани одлуком да се певачица уда за њега.

Фото: АТА имагес

 

 

И сама Надица је признала да су родитељи хтели да је се одрекну због ове везе, а певачица је тада била у центру скандала.

Надица је удата за милионера из Немачке, Дамира ком је прошле године подарила ћерку Мелину.

Фото: АТА имагес

 

 

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: