Atraktivna voditeljka Jovana Jeremić uživa u svakom trenutku sa svojim emotivnim partnerom Draganom Stankovićem. A koliko je voljena i koliko voli dokazuju njene objave na Instagramu.

 

 

Ona se juče pohvalila koliko je njen dragi pažljiv inače, a posebno kada su praznici u pitanju, pa je pokazala poklone, ali je istakla da joj je ipak najvažnije da provodi vreme sa svojim izabranikom za kojeg kaže da joj je srodna duša.

Jovana se danas, na Sretenje, odnosno Dan državnosti, oglasila ispred Crkve Svete Ružice na Kalamegdanu i poslala jasnu poruku svojim pratiocima.

- LJubav uvek pobedi, Bog je ljubav - napisala je Jovana, a u pozadini njenog posta išla je pesma Olivera Dragojevića "Ispod ovog neba samo t..."

FOTO: Printskrin/ Instagram/jeremicjovana

 

Podsetimo, Jovana je za medije nedavno otkrila i kako je osvojila svog partnera:

- Znam nekad da skuvam nešto Draganu i meni, ali ne želim. Puno sam u životu spremala, sada neka meni spremaju. Muškarac se nikada ne zavodi kuhinjom, to rade očajnice. Muškarac se zavodi intelektom i kvalitetnim vođenjem ljubavi. Zbog žene koja je u krevetu zver i koja je umetnica u ljubavi, svakome spadaju gaće i pre nego što sa njom legne u krevet - rekla je voditeljka kroz smeh.