Атрактивна водитељка Јована Јеремић ужива у сваком тренутку са својим емотивним партнером Драганом Станковићем. А колико је вољена и колико воли доказују њене објаве на Инстаграму.

 

 

Она се јуче похвалила колико је њен драги пажљив иначе, а посебно када су празници у питању, па је показала поклоне, али је истакла да јој је ипак најважније да проводи време са својим изабраником за којег каже да јој је сродна душа.

Јована се данас, на Сретење, односно Дан државности, огласила испред Цркве Свете Ружице на Каламегдану и послала јасну поруку својим пратиоцима.

- Љубав увек победи, Бог је љубав - написала је Јована, а у позадини њеног поста ишла је песма Оливера Драгојевића "Испод овог неба само т..."

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/јеремицјована

 

Подсетимо, Јована је за медије недавно открила и како је освојила свог партнера:

- Знам некад да скувам нешто Драгану и мени, али не желим. Пуно сам у животу спремала, сада нека мени спремају. Мушкарац се никада не заводи кухињом, то раде очајнице. Мушкарац се заводи интелектом и квалитетним вођењем љубави. Због жене која је у кревету звер и која је уметница у љубави, свакоме спадају гаће и пре него што са њом легне у кревет - рекла је водитељка кроз смех.