Za Jovanu je ovo bio ozbiljan stres, ispred nje se našao čovek koji urla i vređa. Započela je dan svojim svakodnevnim aktivnostima, odvela ćerku u vrtić, potom otišla na trening, a na putu do kuću ju je presreo krupniji i viši čovek oko pedeset godina.

Jovana je bila u šoku i nije znala šta se dešava, a onda je krenuo da joj preti:

- Čim je izašla iz kola, sačekao ju je taj čovek i počeo da viče. Jovana ga nije razumela, nasmejala se i pitala da li se njoj obraća. Krenuo je da urla i da je vređa, a Jovana je bila u šoku. Pitala je nekoliko puta "Gospodine, ko ste vi?" - priča izvor blizak Jovani za Star, pa dodaje:

- On je nastavio da urla, a kako je Jovana pokušavala da ga zaobiđe, on je sve vreme stajao ispred nje i nije joj dozvoljavao da prođe. Rekla mu je da se pomeri i da će zvati policiju. Kako je spomenula policiju, on je počeo da izgovara vulgarne reči, pa zapretio da će sledeći put da joj izbuši gume. Jovani uopšte nije bilo svejedno, a još veći šok jeste bila činjenica da prolaznici nisu reagovali. Uzela je telefon i pozvala policiju, kada se manijak uverio da ona zaista zove policiju, brže-bolje je pobegao. Koliko znam, taj čovek je odmah priveden na saslušanje i zabranjeno mu je da joj priđe - završava izvor.

BONUS VIDEO: