За Јовану је ово био озбиљан стрес, испред ње се нашао човек који урла и вређа. Започела је дан својим свакодневним активностима, одвела ћерку у вртић, потом отишла на тренинг, а на путу до кућу ју је пресрео крупнији и виши човек око педесет година.

Јована је била у шоку и није знала шта се дешава, а онда је кренуо да јој прети:

- Чим је изашла из кола, сачекао ју је тај човек и почео да виче. Јована га није разумела, насмејала се и питала да ли се њој обраћа. Кренуо је да урла и да је вређа, а Јована је била у шоку. Питала је неколико пута "Господине, ко сте ви?" - прича извор близак Јовани за Стар, па додаје:

- Он је наставио да урла, а како је Јована покушавала да га заобиђе, он је све време стајао испред ње и није јој дозвољавао да прође. Рекла му је да се помери и да ће звати полицију. Како је споменула полицију, он је почео да изговара вулгарне речи, па запретио да ће следећи пут да јој избуши гуме. Јовани уопште није било свеједно, а још већи шок јесте била чињеница да пролазници нису реаговали. Узела је телефон и позвала полицију, када се манијак уверио да она заиста зове полицију, брже-боље је побегао. Колико знам, тај човек је одмах приведен на саслушање и забрањено му је да јој приђе - завршава извор.

БОНУС ВИДЕО: