Pevaču je iznenada pozlilo, a imao je samo 69. godina kada je izgubio životnu bitku. 

Poznato je da je Aki imao buran ljubavni život, pa ćemo se prisetiti: 

Aleksandar Rahimovski, poznatiji pod nadimkom Aki, rođen u Nišu 5.6.1955. godine. Nakon njegovog rođenja, porodica se brzo preseljava u Skoplje, dok Aki već sa sedam godina pohađa muzičku školu.

Rahimovski je iz prvog braka dobio sina Kristijana, a ćerku Dinu mu je podarila fascinatna Indrigd. Ćerka Antonija se rodila 2020. godine sa  Slovenkom Barbarom Vesel.

Foto: Printskrin/Jutjub/ CROREC Live

 

Kada je u 65 godini dobio ćerkicu sa duplo mlađom Barbarom, svi su se čudili. Prema izjavama onih koji suu poznavali Akija, voleo je da izvodi ćerkicu u kolicima i uživao je u očinstvu.

Iako je 2018. godine imao moždani udar, Aki to okolo nije pričao. 2022. godine mu je pozlilo, nakon čega je preminuo.

Kristijan je jednom prilikom ispričao u kakvom odnosu je bio sa ocem: 

-Tata i ja nikada nismo bili u sukobu, imali smo prepirke oko mnogih drugih stvari. S obzirom na njegov način života, bilo je teško izgraditi nekakav normalan porodični odnos. Zamerao sam tati što se više davao drugima nego porodici, jer je tu bio najpotrebniji. Kako je vreme odmicalo, prihvatio sam ga takvog kakav je i počeo graditi odnos u kom smo mogli da funkcionišemo, a to je kroz muziku. Bio je izrazito dobar čovek, mnogo sam ga voleo, ali za sebe i svoje najbliže – tu je bio malo "tanji". Davao se koliko je mogao i znao. Prihvatio sam to i voleo sam ga bez obzira na sve. On je bio izrazito ponosan na mene,- rekao je Akijev sin za domaće medije.

Aki se razišao od Kristijanove make kada je on imao samo tri godine, pretpostavlja se zbog različitih pogleda na život. U javnosti je pričao o sukobima sa sinom, ali je za "Alo" kasnije izjavio da su rešili probleme i da su jedno vreme živeli zajedno. 

(Stil)

BONUS VIDEO: