Певачу је изненада позлило, а имао је само 69. година када је изгубио животну битку. 

Познато је да је Аки имао буран љубавни живот, па ћемо се присетити: 

Александар Рахимовски, познатији под надимком Аки, рођен у Нишу 5.6.1955. године. Након његовог рођења, породица се брзо пресељава у Скопље, док Аки већ са седам година похађа музичку школу.

Рахимовски је из првог брака добио сина Кристијана, а ћерку Дину му је подарила фасцинатна Индригд. Ћерка Антонија се родила 2020. године са  Словенком Барбаром Весел.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ CROREC Live

 

Када је у 65 години добио ћеркицу са дупло млађом Барбаром, сви су се чудили. Према изјавама оних који суу познавали Акија, волео је да изводи ћеркицу у колицима и уживао је у очинству.

Иако је 2018. године имао мождани удар, Аки то около није причао. 2022. године му је позлило, након чега је преминуо.

Кристијан је једном приликом испричао у каквом односу је био са оцем: 

-Тата и ја никада нисмо били у сукобу, имали смо препирке око многих других ствари. С обзиром на његов начин живота, било је тешко изградити некакав нормалан породични однос. Замерао сам тати што се више давао другима него породици, јер је ту био најпотребнији. Како је време одмицало, прихватио сам га таквог какав је и почео градити однос у ком смо могли да функционишемо, а то је кроз музику. Био је изразито добар човек, много сам га волео, али за себе и своје најближе – ту је био мало "тањи". Давао се колико је могао и знао. Прихватио сам то и волео сам га без обзира на све. Он је био изразито поносан на мене,- рекао је Акијев син за домаће медије.

Аки се разишао од Кристијанове маке када је он имао само три године, претпоставља се због различитих погледа на живот. У јавности је причао о сукобима са сином, али је за "Ало" касније изјавио да су решили проблеме и да су једно време живели заједно. 

(Стил)

БОНУС ВИДЕО: