Javnost ga je upoznala u muzičkim takmičenjima "X Faktor" i "Pinkove zvezde". Od tinejdžerskih dana se bavi pevanjem, nastupao je po klubovima koji su zahvaljujući njegovom glasu uvek bili puni. 

Dejan je pričao o bakšišu, a onda je priznao nešto što je mnoge šokiralo: 

- Dvoje mi je umrlo na svadbi, jedan čovek na svadbi u Vrbasu, drugi u Mačvanskoj Mitrovici, jedan tokom rok žurke, dok je skakao, a drugi je umro u kolu, tako da može da se rikne, dvoje je umrlo -izjavio je Pavle.

Na estradnoj sceni mnogi su poneli titule kraljeva bakšiša, a Dejan je rekao da nije sve istina što se izjavi u javnosti: 

- Ako me pitaš za onu varijantu ko uzima najviše novca, za koga vidimo na društvenim mrežama da daje najviše, to su definitivno romske svadbe, ali ako je zaista ono novac, ako oni ne vraćaju posle novac domaćinima, to je tkz. garancija, e sad garancija koju radim ja i kolege koje rade slično, ono što bude preko garancije to ostaje nama, ali postoji mnogo veselja da ostaje domaćinima, to je onda samo jedna predstava, to nije davanje bakšiša - objašnjava Dejanić.

Jednom mu se sreća toliko osmehnula, da je doio 1.000 evra da otpeva pesmu od čoveka koji nije Srbin: 

- On je Italijan, svirali smo godišnju zabavu firmi koja prodaje automobile, došao je njihovi italijanski partner, i pitao me: Ti znaš ruzmarin Saša Matić, znać? Ke belo, gracie mile, karo! I da mi čovek dve novčanice od 500 evra da mu otpevam Sašu Matića, ja sam iskoristio priliku pošto io parlo italiano, ja pun sebe govorim italijanski, on sipa tamo ljubičaste za ruzmarin, ovi moji iz benda daj, mani italijanski, pitaj ga je l’ voli koju još pesmu!

Foto: Printskrin/Jutjub/Pavle Dejanic

 

(24 sedam)

BONUS VIDEO: