Јавност га је упознала у музичким такмичењима "X Фактор" и "Пинкове звезде". Од тинејџерских дана се бави певањем, наступао је по клубовима који су захваљујући његовом гласу увек били пуни. 

Дејан је причао о бакшишу, а онда је признао нешто што је многе шокирало: 

- Двоје ми је умрло на свадби, један човек на свадби у Врбасу, други у Мачванској Митровици, један током рок журке, док је скакао, а други је умро у колу, тако да може да се рикне, двоје је умрло -изјавио је Павле.

На естрадној сцени многи су понели титуле краљева бакшиша, а Дејан је рекао да није све истина што се изјави у јавности: 

- Ако ме питаш за ону варијанту ко узима највише новца, за кога видимо на друштвеним мрежама да даје највише, то су дефинитивно ромске свадбе, али ако је заиста оно новац, ако они не враћају после новац домаћинима, то је ткз. гаранција, е сад гаранција коју радим ја и колеге које раде слично, оно што буде преко гаранције то остаје нама, али постоји много весеља да остаје домаћинима, то је онда само једна представа, то није давање бакшиша - објашњава Дејанић.

Једном му се срећа толико осмехнула, да је доио 1.000 евра да отпева песму од човека који није Србин: 

- Он је Италијан, свирали смо годишњу забаву фирми која продаје аутомобиле, дошао је њихови италијански партнер, и питао ме: Ти знаш рузмарин Саша Матић, знаћ? Ке бело, грацие миле, каро! И да ми човек две новчанице од 500 евра да му отпевам Сашу Матића, ја сам искористио прилику пошто ио парло италиано, ја пун себе говорим италијански, он сипа тамо љубичасте за рузмарин, ови моји из бенда дај, мани италијански, питај га је л’ воли коју још песму!

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Pavle Dejanic

 

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: