Ova tragedija je duboko pogodila čuvenog srpskog rokera. Kada se vratio u Srbiju, jedan deo nije ni znao o čemu se događa, a nisu ga ni videli nekoliko dana. Oni su pevaču govorili sve najlepše. 

- Znamo Đoleta, dolazi stalno u naš salon, čovek je ozbiljan car. Sve najbolje o njemu imam da kažem. Nismo ga videli otkako se desila nesreća u Makedoniji - izjavila je radnica salona u kome je David mušterija.

Jedna žena Đorđeta poznaje iz viđenja: 

- Uvek je nasmejan i stalno se zeza sa svima. Tužno je ovo što mu se desilo. Nadam se da će mu vremenom biti lakše da živi sa tim - istakla je, a onda smo imali priliku da razgovaramo sa jednom bakom.

- Pravi momak! Za mene je on momak. Čula sam na televiziji šta se dogodilo i tako me je neka tuga obuzela. Greota što će takav teret poneti. Hvala bogu, Đole je veoma jak i pozitivnog duha, ima divnu porodicu i verujem da će i uz njihovu pomoć uspeti da prevaziđe celu situaciju - iskrena je gospođa.

U jednoj radnji koja se nalazi u blizini pevačevog stana, prodavačica je rekla da da je njegova majka često pazarila, ali ne i on: 

- Retko ga vidam. Ne dolazi nikada u radnju. Ranije je i izlazio, a onda mu je majka bila lošeg zdravlja, pa se slabije kretao po komšiluku. Majka mu je divna žena, znam da je bila u godinama, ne znam kako je sada... - rekla je žena iz obližnje radnje i dodala:

-Žena mu ne živi ovde, ali je viđamo. Dođe sa ćerkom. Otkada se desila nesreća dolaze češće.

Podsećanja radi, Đorđe David je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je. Navodno je prvo došlo do sudara dva automobila, kumanovskih registracija i skopskih registarskih oznaka. Kako se ističe u saopštenju, do tog sudara je došlo kada je vozač jednog od automobila ušao na auto-put u kontra-smeru.

(Super TV) 

BONUS VIDEO: