Ова трагедија је дубоко погодила чувеног српског рокера. Када се вратио у Србију, један део није ни знао о чему се догађа, а нису га ни видели неколико дана. Они су певачу говорили све најлепше. 

- Знамо Ђолета, долази стално у наш салон, човек је озбиљан цар. Све најбоље о њему имам да кажем. Нисмо га видели откако се десила несрећа у Македонији - изјавила је радница салона у коме је Давид муштерија.

Једна жена Ђорђета познаје из виђења: 

- Увек је насмејан и стално се зеза са свима. Тужно је ово што му се десило. Надам се да ће му временом бити лакше да живи са тим - истакла је, а онда смо имали прилику да разговарамо са једном баком.

- Прави момак! За мене је он момак. Чула сам на телевизији шта се догодило и тако ме је нека туга обузела. Греота што ће такав терет понети. Хвала богу, Ђоле је веома јак и позитивног духа, има дивну породицу и верујем да ће и уз њихову помоћ успети да превазиђе целу ситуацију - искрена је госпођа.

У једној радњи која се налази у близини певачевог стана, продавачица је рекла да да је његова мајка често пазарила, али не и он: 

- Ретко га видам. Не долази никада у радњу. Раније је и излазио, а онда му је мајка била лошег здравља, па се слабије кретао по комшилуку. Мајка му је дивна жена, знам да је била у годинама, не знам како је сада... - рекла је жена из оближње радње и додала:

-Жена му не живи овде, али је виђамо. Дође са ћерком. Откада се десила несрећа долазе чешће.

Подсећања ради, Ђорђе Давид је налетео на жену, која је шетала ауто-путем, и усмртио је. Наводно је прво дошло до судара два аутомобила, кумановских регистрација и скопских регистарских ознака. Како се истиче у саопштењу, до тог судара је дошло када је возач једног од аутомобила ушао на ауто-пут у контра-смеру.

(Супер ТВ) 

БОНУС ВИДЕО: