Na delu od Partizanske avijacije do Ulice Raška Dimitrijevića, i u Ulici Gandijevoj, na delu od Partizanske avijacije do Ulice Pere Segedinca, uslediće zatvaranje ove deonice za saobraćaj tako da će vozila sa linije 82 saobraćati na izmenjen način, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

U periodu od sedmog do 14. februara autobus 82 će se u smeru ka Bloku 44 kretati ulicama LJubinke Bobić, Nedeljka Gvozdenovića, Surčinskom do okretnice "Ledine", gde će vršiti promenu smera kretanja i nastaviti Surčinskom ulicom, Vojvođanskom, Gandijevom i dalje redovnom trasom. U smeru ka Keju oslobođenja vozila će ići ulicama Gandijevom, Vojvođanskom, Surčinskom do okretnice "Ledine", gde će vršiti promenu smera kretanja i nastaviti Surčinskom ulicom, Nedeljka Gvozdenovića, LJubinke Bobić i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti isključivo stajalište "LJubinke Bobić" u Ulici Nedeljka Gvozdenovića (u smeru ka Bloku 44), zatim stajalište "Gandijeva" u Vojvođanskoj ulici, kao i stajalište "Nedeljka Gvozdenovića" u Ulici LJubinke Bobić.

BONUS VIDEO: