На делу од Партизанске авијације до Улице Рашка Димитријевића, и у Улици Гандијевој, на делу од Партизанске авијације до Улице Пере Сегединца, уследиће затварање ове деонице за саобраћај тако да ће возила са линије 82 саобраћати на измењен начин, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

У периоду од седмог до 14. фебруара аутобус 82 ће се у смеру ка Блоку 44 кретати улицама Љубинке Бобић, Недељка Гвозденовића, Сурчинском до окретнице "Ледине", где ће вршити промену смера кретања и наставити Сурчинском улицом, Војвођанском, Гандијевом и даље редовном трасом. У смеру ка Кеју ослобођења возила ће ићи улицама Гандијевом, Војвођанском, Сурчинском до окретнице "Ледине", где ће вршити промену смера кретања и наставити Сурчинском улицом, Недељка Гвозденовића, Љубинке Бобић и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити искључиво стајалиште "Љубинке Бобић" у Улици Недељка Гвозденовића (у смеру ка Блоку 44), затим стајалиште "Гандијева" у Војвођанској улици, као и стајалиште "Недељка Гвозденовића" у Улици Љубинке Бобић.

БОНУС ВИДЕО: