Argentinski mediji pisali su da se radi o leukemiji, što je ova atraktivna žena fudbalera demantovala, iako je potvrdila da se bori sa žestokom bolešću. 

Međutim, Vanda ne dozvoljava da je narušeno zdravstveno stanje zaustavi te živi punim plućima. 

Vanda je godinama unazad u centru pažnje zbog dešavanja i navodnog ljubavnog trougla između njenog bivšeg partnera Maksija Lopeza, Maura i Kardija i nje.  Uprkos silnim pričama da ona i Mauro više ne funkcionišu i da će doći do razvoda, to se nije desilo, a argentinska lepotica s mužem uživa u lepotama Turske gde Ikardi nastupa za Galatasaraj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Ona je nedavno odlučila da se oproba i u muzičkim vodama te je pre dva meseca izbacila svoju debitantsku pesmu pod nazivom "Loša ku*ka". Čini se da je ova numera pronašla svoj put do publike i već je skupilA skoro 3 miliona pregleda. 

Nadahnuta ovim uspehom, Vanda je pre četiri dana izbacila novu pesmu i video spot u kojem je sva pažnja poklonjena njenom atraktivnom izgledu. Za sada je pesma skupila bliže 2 miliona prikaza i nalazi se na prvom mestu trending liste u njenoj rodnoj Argenitni. 

I dok je za prvu pesmu odrađen u elegantnom stilu, za drugu pesmu je Vanda odlučila da bude mnogo provokativnija. Spot obiluje sa pregršt kadrova u kojima su u prvom planu upravo njene obline i atributi. 

Ona je čak i na Instagramu objavljivala detalje sa snimanje, gde je takođe u fokusu njeno telo.  Kako to izgleda pogledajte u nastavku teksta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Nakon borbe sa bolešću mnogi njeni fanovi su se zabrinuli zbog njenog izgleda jer je nedavno izgubila određeni broj kilograma. Međutim, neki su je čak optužili da sve lažirala kako bi se ponovo pisalo o njoj, ali ona ističe da ima decu i da to nikad ne bi učinila.

- Nikad se ne bih igrala s bolešću, posebno jer sam majka i znam da se laži vraćaju kao bumerang. Problem je što smatraju da nisi bolestan ako nisi u bolničkom krevetu i bez kose. Odmah misle da ti nije ništa - rekla je Vanda.

- Pokušavam i trudim se da treniram onoliko koliko mogu. Želim da pošaljem poruku svojoj deci na taj način. Želim da vide da imam petlju i da ne želim biti zaključana kod kuće, te da mogu da radim sve što i drugi, da mogu da skačem i izvodim piruete - istakla je 37-godišnja manekenka.

BONUS VIDEO: