Аргентински медији писали су да се ради о леукемији, што је ова атрактивна жена фудбалера демантовала, иако је потврдила да се бори са жестоком болешћу. 

Међутим, Ванда не дозвољава да је нарушено здравствено стање заустави те живи пуним плућима. 

Ванда је годинама уназад у центру пажње због дешавања и наводног љубавног троугла између њеног бившег партнера Максија Лопеза, Маура и Кардија и ње.  Упркос силним причама да она и Мауро више не функционишу и да ће доћи до развода, то се није десило, а аргентинска лепотица с мужем ужива у лепотама Турске где Икарди наступа за Галатасарај.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Она је недавно одлучила да се опроба и у музичким водама те је пре два месеца избацила своју дебитантску песму под називом "Лоша ку*ка". Чини се да је ова нумера пронашла свој пут до публике и већ је скупилA скоро 3 милиона прегледа. 

Надахнута овим успехом, Ванда је пре четири дана избацила нову песму и видео спот у којем је сва пажња поклоњена њеном атрактивном изгледу. За сада је песма скупила ближе 2 милиона приказа и налази се на првом месту трендинг листе у њеној родној Аргенитни. 

И док је за прву песму одрађен у елегантном стилу, за другу песму је Ванда одлучила да буде много провокативнија. Спот обилује са прегршт кадрова у којима су у првом плану управо њене облине и атрибути. 

Она је чак и на Инстаграму објављивала детаље са снимање, где је такође у фокусу њено тело.  Како то изгледа погледајте у наставку текста:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Након борбе са болешћу многи њени фанови су се забринули због њеног изгледа јер је недавно изгубила одређени број килограма. Међутим, неки су је чак оптужили да све лажирала како би се поново писало о њој, али она истиче да има децу и да то никад не би учинила.

- Никад се не бих играла с болешћу, посебно јер сам мајка и знам да се лажи враћају као бумеранг. Проблем је што сматрају да ниси болестан ако ниси у болничком кревету и без косе. Одмах мисле да ти није ништа - рекла је Ванда.

- Покушавам и трудим се да тренирам онолико колико могу. Желим да пошаљем поруку својој деци на тај начин. Желим да виде да имам петљу и да не желим бити закључана код куће, те да могу да радим све што и други, да могу да скачем и изводим пируете - истакла је 37-годишња манекенка.

БОНУС ВИДЕО: