Fotografija se našla na Instagram stranici "geokutak", i brzo oduševila sve ljubitelje "Lade". Kako pomenuta stranica nije bila upoznata o kom se gradu u Americi tačno radi, ljudi koji su uživo imali prilike da vide automobil iz 90- tih godina prošlog veka objasnili su da se radi o Čikagu, a da se automobil nalazi pored kafea "Beograd".

- Ne znam koji je grad u pitanju, ali ovo je definitivno pobeda dana! - napisala je stranica u opisu fotografije.

Kako se može videti na slici, među modernim i luksuznim automobilima na ulici se našla i parkirana "Lada" prljavo bele boje sa sve registarskom oznakom Srbije, tačnije Kraljeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

 

U komentarima ispod fotografije jedna devojka je otkrila da se radi o Ladi koja se na oglasima u Čikagu prodaje za 16.000 dolara, te da tamo piše da je prešla oko 72.420 kilometara i da je '91. godište.

"Lada do SAD-a"

Pored ove informacije, kao i one da se radi o gradu Čikagu, bilo je mnoštvo onih koji su smišljali što duhovitije komentare ispod fotografije.

"Jedino da ga otkupi Smitsonian Muzej, kao eksponat u odeljenju 'Hladni rad'. Ne vidim drugu opciju", "Kako dođe do Amerike? Brodom? Koja luda priča...", "Vratili kilometar sat 1/1", "Lada do SAD-a", "Iz Kraljeva moji znaš ti dobro koji", "Ovu je verovatno dovezao lično Čak Noris", pisali su oni.

(Blic)

BONUS VIDEO: