Фотографија се нашла на Инстаграм страници "геокутак", и брзо одушевила све љубитеље "Ладе". Како поменута страница није била упозната о ком се граду у Америци тачно ради, људи који су уживо имали прилике да виде аутомобил из 90- тих година прошлог века објаснили су да се ради о Чикагу, а да се аутомобил налази поред кафеа "Београд".

- Не знам који је град у питању, али ово је дефинитивно победа дана! - написала је страница у опису фотографије.

Како се може видети на слици, међу модерним и луксузним аутомобилима на улици се нашла и паркирана "Лада" прљаво беле боје са све регистарском ознаком Србије, тачније Краљева.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geografski kutak (@geokutak)

 

У коментарима испод фотографије једна девојка је открила да се ради о Лади која се на огласима у Чикагу продаје за 16.000 долара, те да тамо пише да је прешла око 72.420 километара и да је '91. годиште.

"Лада до САД-а"

Поред ове информације, као и оне да се ради о граду Чикагу, било је мноштво оних који су смишљали што духовитије коментаре испод фотографије.

"Једино да га откупи Смитсониан Музеј, као експонат у одељењу 'Хладни рад'. Не видим другу опцију", "Како дође до Америке? Бродом? Која луда прича...", "Вратили километар сат 1/1", "Лада до САД-а", "Из Краљева моји знаш ти добро који", "Ову је вероватно довезао лично Чак Норис", писали су они.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: