U losanđeleskoj Kripto areni juče je održana 66. dodela Gremi nagrada, koja je okupila neka od najvećih imena u svetu muzike danas, a veče su obeležile Tejlor Svift, koja je po četvrti put osvojila priznanje za album godine i time ušla u istoriju, i fenomenalna Majli Sajrus, koja je nastupila i kući odnela dve nagrade.

Foto: Profimedia

 

Tokom večeri je bilo mnogo interesantnih situacija, a pravi spektakl dogodio se kada je na scenu stupila – Selin Dion!

Kanadska muzička diva već neko vreme se bori protiv sindroma ukočene osobe, progresivnog neurološkog poremećaja tako retkog da od njega oboleva jedna od milion osoba.

Foto: Profimedia

 

Kako lek ne postoji, Selin je posvećena oporavku i lečenju simptoma, pa mahom vreme provodi kod kuće i u društvu najbližih, a o njenom stanju saznajemo tek toliko koliko je njena sestra Klodet voljna da podeli.

Selin je juče izašla na pozornicu na dodeli Gremija u bledoroze haljini do poda i dugačkom kamel kaputu ravnog kroja, a muzičke zvezde u publici pozdravile su je bučno i uzbuđeno, na šta je pevačica odgovorila toplim osmehom.

– Kad kažem da sam srećna što sam ovde, zaista to mislim, iz dubine svog srca – rekla je dirnuta Selin Dion. – Oni koji su blagosloveni da mogu da budu na dodeli Gremija nikada ne smeju da uzmu zdravo za gotovo ljubav i putovanje koje muzika dovodi u živote i do ljudi širom sveta.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".