У лосанђелеској Крипто арени јуче је одржана 66. додела Греми награда, која је окупила нека од највећих имена у свету музике данас, а вече су обележиле Тејлор Свифт, која је по четврти пут освојила признање за албум године и тиме ушла у историју, и феноменална Мајли Сајрус, која је наступила и кући однела две награде.

Фото: Профимедиа

 

Током вечери је било много интересантних ситуација, а прави спектакл догодио се када је на сцену ступила – Селин Дион!

Канадска музичка дива већ неко време се бори против синдрома укочене особе, прогресивног неуролошког поремећаја тако ретког да од њега оболева једна од милион особа.

Фото: Профимедиа

 

Како лек не постоји, Селин је посвећена опоравку и лечењу симптома, па махом време проводи код куће и у друштву најближих, а о њеном стању сазнајемо тек толико колико је њена сестра Клодет вољна да подели.

Селин је јуче изашла на позорницу на додели Гремија у бледорозе хаљини до пода и дугачком камел капуту равног кроја, а музичке звезде у публици поздравиле су је бучно и узбуђено, на шта је певачица одговорила топлим осмехом.

– Кад кажем да сам срећна што сам овде, заиста то мислим, из дубине свог срца – рекла је дирнута Селин Дион. – Они који су благословени да могу да буду на додели Гремија никада не смеју да узму здраво за готово љубав и путовање које музика доводи у животе и до људи широм света.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".