Poznati hrvastki violončelista Stjepan Hauser važi za jednog od najvećih zavodnika na Balkanu i šire. NJegov šarm čuje se dalje čak i od njegovog talenta s kojim barata violončelom, pa ne iznenađuje što ima ogroman broj obožavateljki.

Foto: Promo

 

 

Iako su ga do sada povezivali sa mnogim poznatih ženama, ni jedna od njih nije uspela da ukrade srce čuvenog zavodnika.

Ipak, na iznenađenje i zaprepašćenje brojnih žena koje u Stjepanu vide ostvarenje ženskog sna, pre nekoliko meseci pojavile su se fotografije Hrvata i lepe Ukrajinke.

Na njima oni su u veoma prisnim pozama pozirali pred objektivom fotoaparata ili telefona, a onda je poznata ukrajinska influenserka te fotke objavila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariia (@marivessa)

- Jedan jedini - napisala je Marija ispod fotografije koju je zatim i Stjepan podelio na svom Instagram storiju.

I odmah se postavilo pitanje, ko je ta mlada, zanosna žena koja je ukrala srce Stjepana Hausera. 

Hrvatski lepotan je otkrio da je u ljubavi sa jednom zanosnom devojkom iz Ukrajine. Muzičar je na svom Instagram nalogu podelio nekoliko fotografija sa zgodnom Ukrajinkom i bilo je jasno da dele iste emocije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariia (@marivessa)

Sada su njih dvoje zajedno otputovali u Dubai gde uživaju u luksznim hotelima i plažama, a ona nije odolela a da ponovo ne izazove pažnju medija njihovim zajedničkim fotografijama.

Zanosni hrvatski umetnik potom je podelio fotografiju na kojoj je sam, dok uživa u bazenu skupog hotela, a u pozadini su impozantne građevine karakteristične za ovu bogatu zemlju. 

BONUS VIDEO: