Познати хрвастки виолончелиста Стјепан Хаусер важи за једног од највећих заводника на Балкану и шире. Његов шарм чује се даље чак и од његовог талента с којим барата виолончелом, па не изненађује што има огроман број обожаватељки.

Фото: Промо

 

 

Иако су га до сада повезивали са многим познатих женама, ни једна од њих није успела да украде срце чувеног заводника.

Ипак, на изненађење и запрепашћење бројних жена које у Стјепану виде остварење женског сна, пре неколико месеци појавиле су се фотографије Хрвата и лепе Украјинке.

На њима они су у веома присним позама позирали пред објективом фотоапарата или телефона, а онда је позната украјинска инфлуенсерка те фотке објавила на друштвеним мрежама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariia (@marivessa)

- Један једини - написала је Марија испод фотографије коју је затим и Стјепан поделио на свом Инстаграм сторију.

И одмах се поставило питање, ко је та млада, заносна жена која је украла срце Стјепана Хаусера. 

Хрватски лепотан је открио да је у љубави са једном заносном девојком из Украјине. Музичар је на свом Инстаграм налогу поделио неколико фотографија са згодном Украјинком и било је јасно да деле исте емоције.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariia (@marivessa)

Сада су њих двоје заједно отпутовали у Дубаи где уживају у луксзним хотелима и плажама, а она није одолела а да поново не изазове пажњу медија њиховим заједничким фотографијама.

Заносни хрватски уметник потом је поделио фотографију на којој је сам, док ужива у базену скупог хотела, а у позадини су импозантне грађевине карактеристичне за ову богату земљу. 

БОНУС ВИДЕО: