Siniša Mihajlović ostavio je iza sebe neizbrisiv trag, ne samo kao sportista već i kao čovek.

Humanim delima i dobrotvornim akcijama iza kojih je stajao ne zna se broj, pre svega zato što on nije želeo da se za to zna.

I danas se priča o plemenitom gestu pred crkveno venčanje sa Arijanom u Sremskim Karlovcima, na Vidovdan 1996. godine, kada su na pozivnicama koje su poslali gostima naglasili da ne žele poklone, već da umesto toga svi nešto doniraju dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

Foto: Profmedfia

 

 

A evo šta je Dražen Mihajlović otkrio prošle godine, uoči utakmice na stadionu „Crvene zvezde”, odigrane u čast njegovog brata. Jedno ime posebno je istakao.

- Željko Joksimović je jedan od retkih muzičara koji je te 2007. godine pristao da dođe na Sinišinu oproštajnu utakmicu, koja je bila humanitarnog karaktera. Prihod je išao za dečje selo u Sremskoj Kamenici - otkrio je Dražen i istakao da je humanitarnu akciju njegovog brata ispoštovao samo Joksimović.

Foto: Instagram printskrin/minajokssimovic

 

 

- Sva prikupljena sredstva su uložena u dva stana koja je Siniša kupio za decu koja, kada napune 18 godina, mogu da izađu iz doma i da se osamostale. Željko je jedan od retkih muzičara koji je došao i hteo da učestvuje u svemu tome bez ikakve nadoknade.

- Bio je prisutan i na toj utakmici i posle na večeri. Ovim putem mu porodica Mihajlović zahvaljuje posle toliko godina.

(Hello)

BONUS VIDEO: