Синиша Михајловић оставио је иза себе неизбрисив траг, не само као спортиста већ и као човек.

Хуманим делима и добротворним акцијама иза којих је стајао не зна се број, пре свега зато што он није желео да се за то зна.

И данас се прича о племенитом гесту пред црквено венчање са Аријаном у Сремским Карловцима, на Видовдан 1996. године, када су на позивницама које су послали гостима нагласили да не желе поклоне, већ да уместо тога сви нешто донирају дечјем селу у Сремској Каменици.

Фото: Профмедфиа

 

 

А ево шта је Дражен Михајловић открио прошле године, уочи утакмице на стадиону „Црвене звезде”, одигране у част његовог брата. Једно име посебно је истакао.

- Жељко Јоксимовић је један од ретких музичара који је те 2007. године пристао да дође на Синишину опроштајну утакмицу, која је била хуманитарног карактера. Приход је ишао за дечје село у Сремској Каменици - открио је Дражен и истакао да је хуманитарну акцију његовог брата испоштовао само Јоксимовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/minajokssimovic

 

 

- Сва прикупљена средства су уложена у два стана која је Синиша купио за децу која, када напуне 18 година, могу да изађу из дома и да се осамостале. Жељко је један од ретких музичара који је дошао и хтео да учествује у свему томе без икакве надокнаде.

- Био је присутан и на тој утакмици и после на вечери. Овим путем му породица Михајловић захваљује после толико година.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: