Jednom prilikom je u medijima izašla informacija da pevač ne razgovara sa sinom, a da je za to kriiva LJubina druga žena. 

- Nije istina, gde je to bilo, neka mi neko dokaže. Ja i moj sin imamo jedan hit koji uvek pevamo, to je stvarno veliki hit. Ne znam zašto ne bismo pričali - demantovao  je LJuba u emisiji "Premijera", a onda otkrio da li ga takvi događaji dotiču: 

- Ne smeta mi jer znam da ja nisam loš roditelj, ja sam dobar čovek, volim svoju decu, volim svoju porodicu, nikad mi neće dosaditi, to su moja deca, imam i unuke. Večeras će jedan od njih biti ovde. Imam sina koji uživa da peva, ali i da me sluša - naveo je Aličić.

Foto: Jutjub printskrin/Gold Music TV

 

Dejan je opisao jednu situaciju u kojoj je maćeha branila LJubi da nastupa sa njim.  

- Želeo sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i ćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pevamo u jednoj diskoteci van zemlje. NJegova žena je tad počela da plače i da mu preti da će se, ako bude pevao sa mnom, razvesti od njega. Posle toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sedi za svojim stolom, kad dođe vreme da pevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Posle nastupa svako ide na svoju stranu - izjavio je pevačev naslednike tada za domaće medije.

Foto: V. Danilov

 

Dejan Aličić je jednom prilikom pred ocem govorio kakav je on kao roditelj: 

- LJuba kao tata je malo strog, ali je u pravu. Što se tiče i posla i života i svega. Ne bih baš o novcu - rekao je Aličićev sin svojevremeno.

LJuba se prvi put oženio kada je imao 20 godina i iz tog braka ima sina Dejana, kojeg je navodno, kako se pričalo, LJuba ostao da živi na ulici i da je njemu i njegovoj ženi Ankici pomogla njena baka, inače majka pokojnog pevača Bože Nikolića. Ipak, Dejan nije jedino LJubino dete. Nakon što se razveo od prve supruge, LJuba se oženio ponovo ženom po imenu Željana. Taj brak traje već godinama i iz njega popularni pevač je dobio još dvoje dece.

(Blic)

BONUS VIDEO: