Једном приликом је у медијима изашла информација да певач не разговара са сином, а да је за то криива Љубина друга жена. 

- Није истина, где је то било, нека ми неко докаже. Ја и мој син имамо један хит који увек певамо, то је стварно велики хит. Не знам зашто не бисмо причали - демантовао  је Љуба у емисији "Премијера", а онда открио да ли га такви догађаји дотичу: 

- Не смета ми јер знам да ја нисам лош родитељ, ја сам добар човек, волим своју децу, волим своју породицу, никад ми неће досадити, то су моја деца, имам и унуке. Вечерас ће један од њих бити овде. Имам сина који ужива да пева, али и да ме слуша - навео је Аличић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Gold Music TV

 

Дејан је описао једну ситуацију у којој је маћеха бранила Љуби да наступа са њим.  

- Желео сам да будемо у коректним односима, али то татиној супрузи не одговара, не знам зашто! За ових 35 година само сам два-три пута тражио од њега да ми позајми неки динар, када ми је слабо ишао посао, јер издржавам жену и ћеркицу. Овако ми никад ништа није дао, а искрено, нисам ни тражио. Маске су пале прошле године, када је требало да тата и ја певамо у једној дискотеци ван земље. Његова жена је тад почела да плаче и да му прети да ће се, ако буде певао са мном, развести од њега. После тога смо имали неколико наступа по Босни, а ни тада није причао са мном. Обојица кренемо из Шапца, свако за свој грош и идемо на наступе. Свако седи за својим столом, кад дође време да певамо, изађемо заједно на сцену и тамо је све супер. После наступа свако иде на своју страну - изјавио је певачев наследнике тада за домаће медије.

Фото: В. Данилов

 

Дејан Аличић је једном приликом пред оцем говорио какав је он као родитељ: 

- Љуба као тата је мало строг, али је у праву. Што се тиче и посла и живота и свега. Не бих баш о новцу - рекао је Аличићев син својевремено.

Љуба се први пут оженио када је имао 20 година и из тог брака има сина Дејана, којег је наводно, како се причало, Љуба остао да живи на улици и да је њему и његовој жени Анкици помогла њена бака, иначе мајка покојног певача Боже Николића. Ипак, Дејан није једино Љубино дете. Након што се развео од прве супруге, Љуба се оженио поново женом по имену Жељана. Тај брак траје већ годинама и из њега популарни певач је добио још двоје деце.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: