Da su Ceca Ražnatović i LJubinka Klarić kume zna vrlo mali broj ljudi.

Glumica i pevačica retko o svom odnosu govore u javnosti, stoga nije čudo što publika nije upoznata sa podatkom da su prijateljstvo podigle na viši nivo.

 

Foto: ATA images

 

 

Ceca Ražnatović i LJubinka Klarić kume su više od 15 godina. Okumile su se zahvaljujući sestrama.

Naime, rođena sestra dramske umetnice, inače vlasnica klinike za estetsku medicinu, bila je jedan od svedoka na venčanju Lidije i Predraga Ocokoljića.

Dve prijateljice na ovaj način krunisale su dugogodišnje poznanstvo koje se temelji na poverenju i podršci, a samim tim i LJubinka i Ceca, koje su vrlo bliske sa sestrama, oformile su poseban odnos.

Foto: Igor Marinković

 

 

Pevačica je svojevremeno u emisiji Sanje Marinković, gde je bilo neophodno dovesti bliske prijatelje, dovela upravo LJubinku, koja je objasnila kako su se upoznale.

O tome kakav odnos gaje nešto kasnije pričala je glumica.

- Ne čujemo se svakodnevno, već s vremena na vreme. Svi smo dobro, sve je normalno, sve ide svojim tokom. Hvala Bogu, svi smo živo i zdravo, ništa se neuobičajeno ne dešava, sve još ide regularno.

 

 

- Naše kumstvo traje 15 godina. Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima.

Folk umetnicu i glumicu vezuje i to što su glavne zvezde „Blic“ televizije. Ceca ima svoj šou, dok LJubinka vodi emisiju takmičarsko-zabavnog karaktera.

BONUS VIDEO: