Да су Цеца Ражнатовић и Љубинка Кларић куме зна врло мали број људи.

Глумица и певачица ретко о свом односу говоре у јавности, стога није чудо што публика није упозната са податком да су пријатељство подигле на виши ниво.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Цеца Ражнатовић и Љубинка Кларић куме су више од 15 година. Окумиле су се захваљујући сестрама.

Наиме, рођена сестра драмске уметнице, иначе власница клинике за естетску медицину, била је један од сведока на венчању Лидије и Предрага Оцокољића.

Две пријатељице на овај начин крунисале су дугогодишње познанство које се темељи на поверењу и подршци, а самим тим и Љубинка и Цеца, које су врло блиске са сестрама, оформиле су посебан однос.

Фото: Игор Маринковић

 

 

Певачица је својевремено у емисији Сање Маринковић, где је било неопходно довести блиске пријатеље, довела управо Љубинку, која је објаснила како су се упознале.

О томе какав однос гаје нешто касније причала је глумица.

- Не чујемо се свакодневно, већ с времена на време. Сви смо добро, све је нормално, све иде својим током. Хвала Богу, сви смо живо и здраво, ништа се неуобичајено не дешава, све још иде регуларно.

 

 

- Наше кумство траје 15 година. Моја рођена сестра венчала је Цецину рођену сестру и тако смо и ми постале куме. Контакте одржавамо онолико колико нам обавезе дозвољавају, али се сви трудимо да се окупимо на важним породичним догађајима.

Фолк уметницу и глумицу везује и то што су главне звезде „Блиц“ телевизије. Цеца има свој шоу, док Љубинка води емисију такмичарско-забавног карактера.

БОНУС ВИДЕО: