Otkako je supruga Novaka Đokovića drastično počela da gubi na težini, što je rezultat stroge promene u ishrani, a očitava se u njenom izgledu, na rukama, nogama, ali i licu, svi se pitaju kolika je zapravo kilaža i visina Jelene Đoković.

Foto: Profimedia/ATA images

 

 

Žena slavnog sportiste, inače direktorka Fondacije "Novak Đoković" po rođenju naslednika počela je sa specifičnom ishranom.

Odrekla se slatkiša, mlečnih i mesnih proizvoda, a krenula je sa napornim treninzima, planinarenjem i sličnim aktivnostima koje jačaju i formiraju mišiće.

Foto: Profimedia

 

 

Neosporno je da Jelena odlično izgleda. Kad obuče usku haljinu, retko koja dama domaće javne scene može da joj parira, a gubitak kilograma odrazio se i na njenom licu, te su jagodice prirodno došle do izražaja bez botoksa i hijalurona.

Zdrav način ishrane i fizička aktivnost najbolje su očigledno rešenje prirodne lepote kojom Novakova supruga pleni.

Foto: Profimedia

 

 

Istini za volju, ona je u samom startu imala odlične temelje za to.

Kilaža i visina Jelene Đoković oduvek su bile srazmerne i u skladu sa optimalnim, a sada je ona to posebno dovela do savršenstva.

Često je u poslednje vreme možemo videti u štiklama, što može da zavara, međutim podaci su sledeći - 170 cm je visoka, a 60 kg teška.

BONUS VIDEO: