Patrisija je pričala je da je u solarijum odlazila svakog dana, da se "sunčala" 20 minuta i da takvu boju kože jednostavno obožava. Najveći šok desio se 2012, kada je u solarijum vodila svoju petogodišnju ćerku, nakon toga je usledila zabrana, a onda je druga opsesija zamenila prvu pa je počela da koristi sredstva za samopotamnjivanje u velikim količinama.

Optužena je 2012. za ugrožavanje deteta, svoje ćerke Ane, koju je vodila u salon sa solarijumom kako bi devojčica dobila veštački ten. Velika porota odbacila je optužbu 2013. i Patrisija Krentsil (55) uspela je da zadrži starateljstvo nad ćerkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celeb Mess (@celebmess)

Ova samohrana majka petero dece rekla je za Insider 2022. da ju je taj "incident mučio svaki dan poslednjih 10 godina", kao i da ju je doveo u tešku finansijsku situaciju, a na kraju joj je zabranjen pristup lokalnim salonima za sunčanje u NJu DŽerziju, gde je živela (kasnije je donela odluku da se preseli u London).

 

Patrisija se 2013. prijavila na rehablitaciju nakon zloupotrebe alkohola, a 2019. hospitalizovana je zbog upale pluća i stavljena je u indukovanu komu. Doživela je srčani zastoj, a takođe joj je dijagnostikovan pankreatitis i infekcija koja se proširila na pluća. "Proglasili su me mrtvom, bilo je to tako tužno", naglasila je za The Post.

Pojavila se nedavno na spotskom događaju na Floridi i veštački ten je i dalje njena opasna strast.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".