Патрисија је причала је да је у соларијум одлазила сваког дана, да се "сунчала" 20 минута и да такву боју коже једноставно обожава. Највећи шок десио се 2012, када је у соларијум водила своју петогодишњу ћерку, након тога је уследила забрана, а онда је друга опсесија заменила прву па је почела да користи средства за самопотамњивање у великим количинама.

Оптужена је 2012. за угрожавање детета, своје ћерке Ане, коју је водила у салон са соларијумом како би девојчица добила вештачки тен. Велика порота одбацила је оптужбу 2013. и Патрисија Крентсил (55) успела је да задржи старатељство над ћерком.

 

Ова самохрана мајка петеро деце рекла је за Инсидер 2022. да ју је тај "инцидент мучио сваки дан последњих 10 година", као и да ју је довео у тешку финансијску ситуацију, а на крају јој је забрањен приступ локалним салонима за сунчање у Њу Џерзију, где је живела (касније је донела одлуку да се пресели у Лондон).

 

Патрисија се 2013. пријавила на рехаблитацију након злоупотребе алкохола, а 2019. хоспитализована је због упале плућа и стављена је у индуковану кому. Доживела је срчани застој, а такође јој је дијагностикован панкреатитис и инфекција која се проширила на плућа. "Прогласили су ме мртвом, било је то тако тужно", нагласила је за Тхе Пост.

Појавила се недавно на спотском догађају на Флориди и вештачки тен је и даље њена опасна страст.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".