Nekadašnji pevač i učesnik rijalitija "Zadruga", zamalo da nije završio u zatvorskoj ćeliji zajedno sa prijateljicom i pevačicom Višnjom Petrović koja je takođe učestvovala u pomenutom šou.  

Višnja je poklonila Savi rođedansko putovanje u ovaj grad, u kom su snimili i spotove za pesme. U slobodno vreme su se malo više opustili, pa su tako zamalo postali ponovo cimeri, ali u zatvorskoj sobi.

- Savo i Višnja su u jednom momentu zaigrali nasred ulice ispred Burdž Kalife, a tamo nije dozvoljen taj slobodni ples na javnom mestu. Oni su se malo zaneli, pa nisu uopšte ni razmišljali da to može da izazove ozbilje posledice. Međutim, vrlo brzo ih je policija podsetila da su ove stvari zabranjene u Dubaiju kada im je prišla i zatražila od njih lične dokumente - izjavio je prijatelj koji je bio sa njima u centru neprijatne situacije:

- Iako su se do tada svi smejali, naglo su se uozbiljili dok ih je tamošnja policija legitimisala. Sama pomisao na njihove stroge zakone i mogućnost da završe u njihovim zatvorima ledi krv u žilama!

BONUS VIDEO: