Некадашњи певач и учесник ријалитија "Задруга", замало да није завршио у затворској ћелији заједно са пријатељицом и певачицом Вишњом Петровић која је такође учествовала у поменутом шоу.  

Вишња је поклонила Сави рођеданско путовање у овај град, у ком су снимили и спотове за песме. У слободно време су се мало више опустили, па су тако замало постали поново цимери, али у затворској соби.

- Саво и Вишња су у једном моменту заиграли насред улице испред Бурџ Калифе, а тамо није дозвољен тај слободни плес на јавном месту. Они су се мало занели, па нису уопште ни размишљали да то може да изазове озбиље последице. Међутим, врло брзо их је полиција подсетила да су ове ствари забрањене у Дубаију када им је пришла и затражила од њих личне документе - изјавио је пријатељ који је био са њима у центру непријатне ситуације:

- Иако су се до тада сви смејали, нагло су се уозбиљили док их је тамошња полиција легитимисала. Сама помисао на њихове строге законе и могућност да заврше у њиховим затворима леди крв у жилама!

БОНУС ВИДЕО: