Još jedna preljuba koja kruži Tviterom i koja će mnoge navesti da provere imenike svojih partnera! Jedna devojka je ispričala kako se dogodila nesvakidašnja situacija na 30. rođendanu jednog muškarca. Slavlje se pretvorilo u katastrofu, a sve zbog njegove devojke koja je saznala da je vara.

- Ako ovo nije toksično, stvarno ne znam šta jeste. Momak je za 30. rođendan okupio celu svoju porodicu i prijatelje i naravno svoju devojku sa kojom živi i planira da se oženi. Uživali su u vikendici u Čortanovcima, a onda je došlo vreme za tortu i otvaranje poklona. Roditelji su mu poklonili zlatni lančić, drugari neki dobar viski, a onda je došao red na njen poklon. Momak je otvorio kutiju sa osmehom na licu i video da je u pitanju plišani meda, a onda je video da je na njemu nešto ištampano - ispričala je devojka na Tviteru i dodala:

- Svi su ga pitali - 'Šta je na njemu, šta je na njemu' i tražili da pokaže. Ona mu je rekla 'Pa pokaži, pohvali se'. Svi su mislili da je nešto predivno, ali on je samo ćutao. Ona se samo osmehnula i otišla prema vratima. Nikome ništa nije bilo jasno dok on nije krenuo prema njoj i ostavio medu. Svi su krenuli prema kutiji da vide medu, a evo šta su videli... - ispričala je devojka i na kraju snimka pokazala da je na medi ištampana prepiska slavljenika i ljubavnice koju je u imeniku upisao pod imenom "Veterinar Rade".

Evo kako je tekla prepiska:

Muškarac: Hej hej

Žena: Heeej
Muškarac: Je l' ostaje dogovor za večeras?
Žena: Koji dogovor?
Muškarac: Pa za viđanje.
Žena: Ostaje ako ostaje. A ona?
Muškarac: Ipak neće biti tu, ide kod ujne u Višegrad, tako da dođi večeras oko 22:15 i računaj da ćeš ovde biti do utorka.
Žena: Ajde važiiii, javi ako treba nešto da kupim.
Muškarac: Mislim da neće trebati ništa, ima hleba, ima napolitanki.

 

Ovaj snimak je dopreo do nekoliko hiljada tviteraša koji nisu mogli da se uzdrže komentarisanja. Najviše su komentarisali način osvete i ime pod kojim je ljubavnica upisana. "To izgleda kao nešto što bih ja uradila", "Šta je tačno sporno ovde, napolitanke?", "Možda taj Rade treba za krmaču, zašto odmah optužbe", "Da žive do utorka na hlebu i napolitankama?", "Meni ovo nije jasno", "Već zamišljam veterinara", pisali su mnogi...

 

 

Pre nego što posegnete za proverom imenika u telefonu svog partnera, trebalo bi da znate rezultate istraživanja koje je u 2013. godini sprovedeno na jednoj internet stranici. Obuhvatilo je 2.400 ispitanika u Velikoj Britaniji. Utvrđeno je da su partneri bili neverni, a 41 odsto slučajeva neverstva otkriveno je preko mobilnog telefona. Drugi najčešći način, 23 odsto slučajeva, koji otkriva neverstvo, jeste preko društvenih mreža. Ove studija pokazuje da mnogi ljudi, skoro stalno proveravaju telefon svog partnera.

(Mondo)

BONUS VIDEO: