Још једна прељуба која кружи Твитером и која ће многе навести да провере именике својих партнера! Једна девојка је испричала како се догодила несвакидашња ситуација на 30. рођендану једног мушкарца. Славље се претворило у катастрофу, а све због његове девојке која је сазнала да је вара.

- Ако ово није токсично, стварно не знам шта јесте. Момак је за 30. рођендан окупио целу своју породицу и пријатеље и наравно своју девојку са којом живи и планира да се ожени. Уживали су у викендици у Чортановцима, а онда је дошло време за торту и отварање поклона. Родитељи су му поклонили златни ланчић, другари неки добар виски, а онда је дошао ред на њен поклон. Момак је отворио кутију са осмехом на лицу и видео да је у питању плишани меда, а онда је видео да је на њему нешто иштампано - испричала је девојка на Твитеру и додала:

- Сви су га питали - 'Шта је на њему, шта је на њему' и тражили да покаже. Она му је рекла 'Па покажи, похвали се'. Сви су мислили да је нешто предивно, али он је само ћутао. Она се само осмехнула и отишла према вратима. Никоме ништа није било јасно док он није кренуо према њој и оставио меду. Сви су кренули према кутији да виде меду, а ево шта су видели... - испричала је девојка и на крају снимка показала да је на меди иштампана преписка слављеника и љубавнице коју је у именику уписао под именом "Ветеринар Раде".

Ево како је текла преписка:

Мушкарац: Хеј хеј

Жена: Хеееј
Мушкарац: Је л' остаје договор за вечерас?
Жена: Који договор?
Мушкарац: Па за виђање.
Жена: Остаје ако остаје. А она?
Мушкарац: Ипак неће бити ту, иде код ујне у Вишеград, тако да дођи вечерас око 22:15 и рачунај да ћеш овде бити до уторка.
Жена: Ајде важииии, јави ако треба нешто да купим.
Мушкарац: Мислим да неће требати ништа, има хлеба, има наполитанки.

 

Овај снимак је допрео до неколико хиљада твитераша који нису могли да се уздрже коментарисања. Највише су коментарисали начин освете и име под којим је љубавница уписана. "То изгледа као нешто што бих ја урадила", "Шта је тачно спорно овде, наполитанке?", "Можда тај Раде треба за крмачу, зашто одмах оптужбе", "Да живе до уторка на хлебу и наполитанкама?", "Мени ово није јасно", "Већ замишљам ветеринара", писали су многи...

 

 

Пре него што посегнете за провером именика у телефону свог партнера, требало би да знате резултате истраживања које је у 2013. години спроведено на једној интернет страници. Обухватило је 2.400 испитаника у Великој Британији. Утврђено је да су партнери били неверни, а 41 одсто случајева неверства откривено је преко мобилног телефона. Други најчешћи начин, 23 одсто случајева, који открива неверство, јесте преко друштвених мрежа. Ове студија показује да многи људи, скоро стално проверавају телефон свог партнера.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: