Jedan od najvećih estradnih skandala, tuča između Mine Kostić i Indire Aradinović Indi na Grandovom festivalu 2008. godine, i dan-danas se prepričava.

Iako je od toga prošlo više od deceniju, one i dalje nisu u dobrim odnosima, a Mina je sada progovorila o tom nemilom događaju.

Foto: ATA images

 

-Ne znam ko je nagovorio tu osobu. To mi je jedini skandal da me je ona napala, a sve je išlo uživo. Onda sam ja odreagovala, nisam očekivala da će da me gurne. Pri tom je bila, imala je koliko kilograma tada. Izenandila sam se i onda sam napravila haos. Kažem „boli me uvo“. Neka dođu i Brena i Saša, sad ću da napravim haos. Ma niko mi ništa nije rekao. I Brena i Saša, svi su me podržavali - ispričala je Mina u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i objasnila da joj je žao što se sve to dogodilo.

Foto: Printskrin Jutjub/INDY

 

-Meni je žao što se to desilo ali ona je pokazala i sa rođenom sestrom da je imala takav skandal. Jako je ružno - rekla je Mina, a Vesna Milanović otkrila je ko je u čitavoj situaciji najgire prošao.

-Tu je zapravo najdeblji kraj izvukao moj suprug koji je pokušao da ih razdvoji i dobio batine, a onda je Mina bila ljuta na njega - rekla je Vesna, a to je potvrdila i pevačica.

-Jesam, mislila sam da je nju branio, a ja sam bila sama. Nema niko mene da razdvaja. Kad me neko napadne, ja napadam - rekla je Mina, a voditelj je bio zapanjen:

 


-Tukla si Vesninog muža ? – pitao je zapanjen Siniša, a Vesna je priznala:

-Mlatila ga je, bila sam prisutna.

Mina je objasnila šta se posle dogodilo.

-Došao je ujak te pevačice, Đole Đogani. Uhvatila sam ga za gušu i rekla sam Đoganiju: „Sve ću da vas pobijem“ dodala je Mina i objasnila da je Đogani potom smirio situaciju tako što je tražio telefon da pozove majku od pevačice sa kojom je Mina imala okršaj.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".