Један од највећих естрадних скандала, туча између Мине Костић и Индире Арадиновић Инди на Грандовом фестивалу 2008. године, и дан-данас се препричава.

Иако је од тога прошло више од деценију, оне и даље нису у добрим односима, а Мина је сада проговорила о том немилом догађају.

Фото: АТА имагес

 

-Не знам ко је наговорио ту особу. То ми је једини скандал да ме је она напала, а све је ишло уживо. Онда сам ја одреаговала, нисам очекивала да ће да ме гурне. При том је била, имала је колико килограма тада. Изенандила сам се и онда сам направила хаос. Кажем „боли ме уво“. Нека дођу и Брена и Саша, сад ћу да направим хаос. Ма нико ми ништа није рекао. И Брена и Саша, сви су ме подржавали - испричала је Мина у емисији „Звезде Гранда Специјал“ и објаснила да јој је жао што се све то догодило.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ИНДY

 

-Мени је жао што се то десило али она је показала и са рођеном сестром да је имала такав скандал. Јако је ружно - рекла је Мина, а Весна Милановић открила је ко је у читавој ситуацији најгире прошао.

-Ту је заправо најдебљи крај извукао мој супруг који је покушао да их раздвоји и добио батине, а онда је Мина била љута на њега - рекла је Весна, а то је потврдила и певачица.

-Јесам, мислила сам да је њу бранио, а ја сам била сама. Нема нико мене да раздваја. Кад ме неко нападне, ја нападам - рекла је Мина, а водитељ је био запањен:

 


-Тукла си Весниног мужа ? – питао је запањен Синиша, а Весна је признала:

-Млатила га је, била сам присутна.

Мина је објаснила шта се после догодило.

-Дошао је ујак те певачице, Ђоле Ђогани. Ухватила сам га за гушу и рекла сам Ђоганију: „Све ћу да вас побијем“ додала је Мина и објаснила да је Ђогани потом смирио ситуацију тако што је тражио телефон да позове мајку од певачице са којом је Мина имала окршај.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".