Saobraćajka se dogodila u trenutku kada se pevač vraćao kuži iz Severne Makedonije u Srbiju, a kako se sve završilo sa smrtnim ishodom pevač nije još uvek u stanju da razgovara sa medijima. 

Često je aktivan u medijima zbog toga što je žiri u muzičkom šou programu "Zvezde Granda", a ima i vežbe sa svojim kandidatima kojima je mentor. Takođe, vežba i za svoje nastupe. 

Međutim, nikome nije jasno zbog čega pevač nosi dva imena, a jednom prilikom je otkrio tajnu: 

- Moja majka je imala brata Davida, ona je rođena 1941. godine. Taj njen brat se sa nepunih 14 godina bukvalno smrzao u onim bitkama po Bosni, Neretva... Moja mama je celog života želela da se zovem David, ali moj otac to nije dozvolio, dao mi je ime po svom pokojnom ocu. I onda se majka jedno jutro tokom devedesetih probudila i rekla mi da je sanjala divan san i zamolila me da se krstim i da mi kršteno ime bude David. Za njene želje nikada nisam pravio pitanje. Krstio sam se 8. marta 1993. s namerom da to bude baš na Dan žena i time sam majci odao zahvalnost za sve što je učinila za mene. Krstio sam se u crkvi u zemunskom parku, otac Filaret me je krstio, a kum mi je bio Rastko Janković koji je završio glumu kod profesora Bajčetića kod kojeg sam ja studirao glumu.

BONUS VIDEO: