Саобраћајка се догодила у тренутку када се певач враћао кужи из Северне Македоније у Србију, а како се све завршило са смртним исходом певач није још увек у стању да разговара са медијима. 

Често је активан у медијима због тога што је жири у музичком шоу програму "Звезде Гранда", а има и вежбе са својим кандидатима којима је ментор. Такође, вежба и за своје наступе. 

Међутим, никоме није јасно због чега певач носи два имена, а једном приликом је открио тајну: 

- Моја мајка је имала брата Давида, она је рођена 1941. године. Тај њен брат се са непуних 14 година буквално смрзао у оним биткама по Босни, Неретва... Моја мама је целог живота желела да се зовем Давид, али мој отац то није дозволио, дао ми је име по свом покојном оцу. И онда се мајка једно јутро током деведесетих пробудила и рекла ми да је сањала диван сан и замолила ме да се крстим и да ми крштено име буде Давид. За њене жеље никада нисам правио питање. Крстио сам се 8. марта 1993. с намером да то буде баш на Дан жена и тиме сам мајци одао захвалност за све што је учинила за мене. Крстио сам се у цркви у земунском парку, отац Филарет ме је крстио, а кум ми је био Растко Јанковић који је завршио глуму код професора Бајчетића код којег сам ја студирао глуму.

БОНУС ВИДЕО: