Ukoliko u svim tim pričama ima istine, cela situacija je dodatno užasna ako se uzme u obzir šta je pevačica sve trpela svih tih godina, što je i sama otkrila u pesmama koje je snimila nakon što se saznalo za fudbalerovu aferu.

Foto: Profimedia

 

 

Pomislilo bi se da su joj barem prijatelji držali stranu, no, kako će se sada ispostaviti, barem kada je reč o Ani Kajzer, ni na njih se nije mogla osloniti. Inače, Kajzerova je popularna fitnes instruktorka slavnih, najpoznatija po tome što je spremala upravo Šakiru za njen nastup na Superboulu 2020.

Udata je, ima dvoje dece, a pevačica je navodno saznala za ovu preljubu od jednog od Pikeovih zaposlenih. Kako je novinar Havijer Serijani rekao, zaposleni je "sažaljevao Šakiru".

Doduše, iako se za navodnu aferu Kajzerove saznalo tek sada, nije isključeno da je Šakira za sve saznala mnogo ranije.

NJih dve se inače poznaju godinama, a prvi put je javnost saznala da su bliske kada je fitnes instruktorka na Fejsbuku 2015. podelila da je u Barseloni sa "svojom devojčicom" Šakirom.

Kasnije su u više navrata delile zajedničke fotografije i snimke, a prošle godine Ana je na Fejsbuku napisala podužuju objavu o njoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA KAISER (@theannakaiser)

 

- Kada sam tek upoznala Šakiru, imala je snažnu volju i našla svaki mogući izgovor da ne trenira. Ali je nisam bila popustljiva. Više puta sam stajala ispred njenog studija u jedan ujutro i čekala da izađe da vežbamo. Od tada mi je priznala da je mislila da ću odustati ako se previše zadrži. Ali ne! - napisala je Ana.

- Idemo na 13 godina kasnije – razvila je strast za učenjem svega mogućeg o zdravlju i održavanja svog tela snažnim. Ona je, takođe, moja koleginica štreberka u srcu i hoće da zna "zašto" koje stoji iza svega. Ona nastavlja da me inspiriše svojom jačinom i snagom volje kao žena, majka, umetnica, filantropistkinja, biznismenka... A sada entuzijasta po pitanju zdravlja!

Međutim, da li se sada situacija promenila, ne znamo. Ono što se dalo primetiti je da je Šakira zaključala svoje "prijatelje" na mrežama, te se ne vidi da li se "drugarice" i dalje prate, a nakon priča o izdaji, ni jedna ni druga se nisu oglašavale

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".