Уколико у свим тим причама има истине, цела ситуација је додатно ужасна ако се узме у обзир шта је певачица све трпела свих тих година, што је и сама открила у песмама које је снимила након што се сазнало за фудбалерову аферу.

Фото: Профимедиа

 

 

Помислило би се да су јој барем пријатељи држали страну, но, како ће се сада испоставити, барем када је реч о Ани Кајзер, ни на њих се није могла ослонити. Иначе, Кајзерова је популарна фитнес инструкторка славних, најпознатија по томе што је спремала управо Шакиру за њен наступ на Супербоулу 2020.

Удата је, има двоје деце, а певачица је наводно сазнала за ову прељубу од једног од Пикеових запослених. Како је новинар Хавијер Серијани рекао, запослени је "сажаљевао Шакиру".

Додуше, иако се за наводну аферу Кајзерове сазнало тек сада, није искључено да је Шакира за све сазнала много раније.

Њих две се иначе познају годинама, а први пут је јавност сазнала да су блиске када је фитнес инструкторка на Фејсбуку 2015. поделила да је у Барселони са "својом девојчицом" Шакиром.

Касније су у више наврата делиле заједничке фотографије и снимке, а прошле године Ана је на Фејсбуку написала подужују објаву о њој.

 

 

- Када сам тек упознала Шакиру, имала је снажну вољу и нашла сваки могући изговор да не тренира. Али је нисам била попустљива. Више пута сам стајала испред њеног студија у један ујутро и чекала да изађе да вежбамо. Од тада ми је признала да је мислила да ћу одустати ако се превише задржи. Али не! - написала је Ана.

- Идемо на 13 година касније – развила је страст за учењем свега могућег о здрављу и одржавања свог тела снажним. Она је, такође, моја колегиница штреберка у срцу и хоће да зна "зашто" које стоји иза свега. Она наставља да ме инспирише својом јачином и снагом воље као жена, мајка, уметница, филантрописткиња, бизнисменка... А сада ентузијаста по питању здравља!

Међутим, да ли се сада ситуација променила, не знамо. Оно што се дало приметити је да је Шакира закључала своје "пријатеље" на мрежама, те се не види да ли се "другарице" и даље прате, а након прича о издаји, ни једна ни друга се нису оглашавале

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".