I dok su se u grupi menjale pevačice, Dača je bio nezamenljiv. NJegov zaštitni znak bili su kačketi i kapice. Pevačica Coka i Dača uživali su veliku slavu i svi su ih prepoznavali gde god da se pojave.

NJihovi hitovi poput onog o Pedru i njegovom biku Ferdinandu, “Nemoj Saša”, “Jovanka te kjero”, “Sve te divne stvari”, “LJubavni napitak" i danas žive među publikom.

Poslednji album “Rupa u glavi” snimili su 2003. godine. Posle raspada grupe, Dača je jedno vreme je radio kao konsultant velikih kupaca u jednom od poznatih trgovinskih lanaca u Srbiji, zatim se odselio u Abu Dabi. Ni Danica Bukilić nije nastavila da se bavi muzikom. 

Foto: Fejsbuk printskrin/Damir Radoičić

 

– Nekih godinu i po dana radio sam u Engleskoj sličan posao, pokazao sam se kao uspešan, a tamo ljudi ne znaju ko je Dača Dak. U Srbiji radim već tri godine, prvobitno je ljudima bilo interesantno, prepoznavali su me, ali kada čovek postane uspešan u svom poslu, takve stvari odu u drugi plan. Sada radim samo s velikim kupcima, milionskim potrošačima. Na kraju krajeva, čovek može svuda da bude kreativan, ne samo u muzici – rekao je Dača pre nekoliko godina dok je još boravio u Srbiji.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".