Fotografije su na društvenoj mreži opstale samo jedan dan, s obzirom na to da su uklonjene od strane Instagrama.

Međutim, ona ih je juče ponovo objavila, ovog puta cenzurisane i usput se požalila da smatra da je ovaj potez krajnje nepravedan.

- Ponovo objavljujem fotografije koje je Instagram uklonio bez upozorenja ili obaveštenja… Razlog uklanjanja koji su dali mojim menadžerima, koji uopšte ne upravljaju mojim nalogom, bio je taj što je deo moje bradavice bio vidljiv - počela je svoje izlaganje Madona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

- Još uvek mi je zapanjujuće da živimo u kulturi koja dopušta da se pokaže svaki centimetar ženskog tela osim bradavice. Kao da je to jedini deo ženske anatomije koji može da se seksualizuje. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može da bude erotična? A šta je sa ženskom guzicom koja nikad nigde nije cenzurisana - zapitala se.

- Zahvalna sam što sam uspela da zadržim zdrav razum kroz četiri decenije cenzure, seksizma i mizoginije. To je savršeno usklađeno s lažima u kojima smo odgajani, da verujemo u priče o hodočasnicima koji mirno lome hleb s Indijancima kada su došli na Plymouth Rock! Bog blagoslovio Ameriku - zaključila je Madona, a u komentarima su se mnogi složili s njom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

- Tako je, draga Madona. Trebalo bi da možemo da pokažemo svoja tela - komentarisala je jedna obožavateljka ispod Madonine objave.

Madona je u utorak objavila niz provokativnih fotografija na kojima izvodi vratolomije na krevetu, obučena samo u tange, brusthalter i mrežaste čarape.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".