Vest je kao bomba odjeknula u domaćim medijima, a povodom svega se oglasila i Melina koja je zamolila medije za privatnost i razumevanje.

Posle nje, oglasio se Haris DŽinović koji je istakao da se sprema da ide na put i da ne želi bilo šta da potvrđuje.

Inače, Haris je svojevremeno javno priznao da je Melina na početku njihove veze bila veoma ljubomorna.

Foto: ATA images

 

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - rekao je DŽinović tada.

Ni Melina nije krila da je na početku braka bila ljubomorna.

Foto: N. Fifić

 

- Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala - ispričala je ona jednom prilikom za "Stori".

BONUS VIDEO: