Вест је као бомба одјекнула у домаћим медијима, а поводом свега се огласила и Мелина која је замолила медије за приватност и разумевање.

После ње, огласио се Харис Џиновић који је истакао да се спрема да иде на пут и да не жели било шта да потврђује.

Иначе, Харис је својевремено јавно признао да је Мелина на почетку њихове везе била веома љубоморна.

Фото: АТА имагес

 

- Кад је Мелина дошла први пут код мене у тренуцима кад смо се забављали, жена је била у шоку јер није могла да верује да живим сам. Све је било сређено и под конац у стану, све је на креветима било затегнуто до танчина, па је мислила да је лажем и да са мном живи нека жена коју кријем. Мислила је да нема шансе да ја то све сређујем и пеглам. После јој је било јасније ко сам. Тад је почела да тумба по стварима у стану не би ли нашла неку женску ствар, нешто што ће да укаже на то да поред ње постоји још нека жена у мом животу, али није нашла ниједан траг! Касније је видела колико је сати и схватила је да сам стварно такав - рекао је Џиновић тада.

Ни Мелина није крила да је на почетку брака била љубоморна.

Фото: Н. Фифић

 

- Била сам као прави психопата, а сада ме је срамота што сам га прогањала током прве три године брака. Проверавала сам му телефоне, кредитне картице и постављала трик питања која су њему била смешна, а ја сам мислила да сам много паметна. Сада сматрам да је такво понашање понижавајуће за жену, али будући да га три године нисам ухватила у превари, одлучила сам да престанем са таквим поступцима и љубомора је нестала - испричала је она једном приликом за "Стори".

БОНУС ВИДЕО: