Stefan je devojčicu, čiji identitet nije saopšten, mučio i silovao u periodu od 1991. do 1997. godine, vezujući je lisicama i preteći joj nožem. On je konstantnosilovao i seksualno zlostavljao žrtvu u nizu navrata između 1991. i 1997. godine, uzrokujući "katastrofalan" uticaj na njen život.

Policija u Kentu je uhapsila Stefana u junu 2018. i on je optužen za 13 krivičnih dela, među koji je i teško silovanje. Nakon hapšenja Stefan je tvrdio da nije kriv, i suđeno mu je tajno u Kentu u oktobru prošle godine. Sud je juče doneo presudu i osudio ga na 18 godina zatvora i doživotno će biti na javnom spisku pedofila, prenosi Skaj njuz.

Inspektor koji je radio na ovom slučaju pohvalio je Stefanovu žrtvu što je imala hrabrosti da ga prijavi. Žrtva je to učinila pod uslovom da se do kraja njenog života ne sazna ko je.

- Stefan je žrtvu zlostavljao godinama. Podvrgao je žrtvu najstrašnijem nasilju, koristeći fizičko nasilje, pretnje, a takođe je žrtvu vezivao lisicama, i držao joj nož pod grlom - rekao je inspektor nakon izricanja presude.

Foto: Kent Police

 

- Ovo zlostavljanje imalo je katastrofalne posledice na život žrtve, ali se nadam da sada može da nastvi dalje, znajući da Stefana Farbrodera čeka dugogodišnja robija - naveo je inspektor.

BONUS VIDEO: