Стефан је девојчицу, чији идентитет није саопштен, мучио и силовао у периоду од 1991. до 1997. године, везујући је лисицама и претећи јој ножем. Он је константносиловао и сексуално злостављао жртву у низу наврата између 1991. и 1997. године, узрокујући "катастрофалан" утицај на њен живот.

Полиција у Кенту је ухапсила Стефана у јуну 2018. и он је оптужен за 13 кривичних дела, међу који је и тешко силовање. Након хапшења Стефан је тврдио да није крив, и суђено му је тајно у Кенту у октобру прошле године. Суд је јуче донео пресуду и осудио га на 18 година затвора и доживотно ће бити на јавном списку педофила, преноси Скај њуз.

Инспектор који је радио на овом случају похвалио је Стефанову жртву што је имала храбрости да га пријави. Жртва је то учинила под условом да се до краја њеног живота не сазна ко је.

- Стефан је жртву злостављао годинама. Подвргао је жртву најстрашнијем насиљу, користећи физичко насиље, претње, а такође је жртву везивао лисицама, и држао јој нож под грлом - рекао је инспектор након изрицања пресуде.

Фото: Kent Police

 

- Ово злостављање имало је катастрофалне последице на живот жртве, али се надам да сада може да настви даље, знајући да Стефана Фарбродера чека дугогодишња робија - навео је инспектор.

БОНУС ВИДЕО: