Glumica je nakon porodične tragedije odlučila da se povuče i sve što može sačuva za sebe.

Olivera se sada pojavila na premijeri jedne predstave u Narodnom pozorištu i mnoge oduševila. 

Foto: ATA images

 

Glumica je izgledala fenomenalno, a osmeh nije skidala sa lica.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, pre osam godina je Teodora Viktorović, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića, u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, koristeći sataru, izvršila ubistvo svoje majke i bake, LJiljane i Ivanke Đukić. U trenutku zločina, prisutna je bila i Teodorina tada šestomesečna ćerka.

Na sudu, Teodora je priznala zločin i osuđena je na 30 godina zatvora. Izjavila je da je duboko potresena zbog svojih postupaka i da oseća strašnu grižu savesti zbog onoga što je učinila. Olivera je prekinula kontakt s njom već 2006. godine, naglašavajući da je razlog bio Teodorina zavisnost od droge i alkohola.

- Prekinula sam s Teodorom svaki kontakt kad je imala 30 godina. Nemam više nikog svog. Teodora je uvek bila krhkog psihičkog stanja i malo joj je trebalo da posegne za opijatima. Opirala se lečenju. Ovo je najstrašniji scenario koji niko nije očekivao. Stalno se preispitujem da li je moglo drugačije da se završi. Mnogo mi je teško i nisam u stanju detaljnije da govorim - izjavila je Olivera jednom prilikom za tadašnje "Naše novine".

 

BONUS VIDEO: